Mijn naam is Karin Vree en ik ben sinds augustus 2017 een van de regisseurs van Spelgroep Bennekom. Na jarenlang zelf gespeeld te hebben (van musical tot toneel en animatie) heb ik drie jaar geleden besloten een opleiding tot Theatermaker bij het Huis van Puck in Arnhem te gaan volgen. Ik zit momenteel in mijn afrondingsfase van de opleiding en werk samen met twee prachtige spelers van Spelgroep Bennekom aan een fantastische eenakter De man en de hond van Anouk Saleming.

Een stuk over eenzaamheid maar ook over vriendschap. Wat doe je als je iets (ergs) is overkomen? Je kunt bij de pakken neer gaan zitten, jezelf opsluiten, wachten op…? Dat biedt veiligheid, maar leef je dan nog? Heb je nog plezier? Laat het vlammetje niet doven! Durf te leven! Maak je kwaad en ga er weer voor! Soms heb je daar even een beetje hulp bij nodig…

Naast regisseur van Spelgroep Bennekom ben ik regisseur van Toneelgroep Elckerlyc uit Geldermalsen en regisseer ik op projectbasis koren en muziektheaterproducties. Zelf ben ik zingend en spelend actief met Lieve Lust, een dames vocalgroup.

 


Mijn naam is Sanne Bant, theatermaker in spe. Theater heeft voor mij iets magisch, het is plezier en een taal tegelijkertijd. Een manier van communiceren. Laat mensen iets ervaren in plaats van te praten. Neem ze mee naar een andere wereld en laat de mogelijkheden zien. Het mooiste als je mensen kan raken, of dat nou op humor of verdriet is. Als het maar iets met ze doet.

Welkom in het Bos intrigeert me omdat het een absurd verhaal is, met hele herkenbare situaties. Wat als we onze normen en waarden los laten en toegeven aan onze driften? Hoe ziet de wereld er dan uit? Dat is interessant. Het fijne van de spelvloer is dat het een repetitie is voor het echte leven. Een onderzoek. Niks is goed en niks is fout. Het mag zijn.